Follower

Wednesday, February 24, 2010

Dance...MJ vs Arissa...

Semalam lepas jer..makan malam..tiba2 jer arissa gedik2 menari..sebenarnya mama perasan dia pandai menari2 ni 2 ari lepas, selepas tgk abang2nye..nari..nari..lawak ler...jom layan video ni. Abang2 cakap menari macam MJ..ha..ha..MJ alaf baru..kui..kui..

video

Tuesday, February 23, 2010

Hepi Wedding Day ..Husna Haliza & Mohd Shuhaimy

Tarikh : 18.02.2010 (khamis)
Tempat: Kg. Bukit Kura, Mukim Pedu, Kuala Nerang, Kedah

Mama cuti ari khamis tu nak hadiri kenduri anak saudara..kesian gak kat kak mon. maaf ler kak..tak dapat nak tolong kak..yer la anak2 pun sekolah...kalu tidak leh la ambik cuti lebih tp tu ler anak2 pun ponteng gak 1 hari..dah tu masa ari kenduri tak byk membantu..kawan2 husna pun byk nak wat siapkan bunga telur n etc..Husna ni anak ke dua kak mon n first time le kak mon buat kenduri..mmg meriah sangat siap ada karaoke lagi pd sebelah petang..so mmg best tp tu la ma tak leh nak snap gambar apa-apapun arissa asyik merengek n melekat jer tak nak ngan sesaper...arissa..oi..tensen...mama tau...serabut jer muka mama ari tu yer...
Sebelah perempuan pakai purple n kenduri sebelah lelaki color brown..moga berbahagia hingga ke hujung nyawa AMIN...





BERSAMA IBU



BERSAMA KEDUA IBUBAPA



BERSAMA ABANG..HELMI HUSNI



Monday, February 8, 2010

arissa dengan fe'el baru


arissa sekarang ni dah mula buat perangai dah..kalu p shopping jer pantang nampak playland ker aper2 benda mainan ler suka sgt dia nak main siap nangis2 lagi kalu tak puas..ko ler arissa.. mama cayang anak mama ni dah pandai sengetkan kepala bila merenung muka kita..ish..ish..cuter ler..



JOM CLICK...