Follower

Wednesday, November 18, 2009



MAMA WIF ARISSA MY GIRLS

Tuesday, November 17, 2009

SAAT ARISSA BOLEH MENYULOQ..DAH..

video

ni la video anak mama yang dah pandai menyuloq tu best sangatkan bila melihat step anak2 ni.arissa ni membesar memang ikut step le tak dak yang dia skip step pun..he..he...

video

ni la karenah anak-anakku...arissa tu dah nak masuk bawah rak tv dah..boleh thn gak ngko yer..

MAMA VOGUE 2009


gambar mama ni ambil masa konvo adik baru-baru ni.kesian kat mama hu..hu..tak sempatpun nak ambik gambar bersama adik yang entah lupa jerk..ngan orangpun memang ramai bangat sih...ni jer ler gambar yang termampu ambik tu pun masa abis konvo dalam keta plak tu..apapun tetap kontrol ayu gitu hi..hi...

KONVOKESYEN ADIK YANG....




MySpaceLayouts

MINI KONVOKESYEN TABIKA KEMAS PARLIMEN KUBANG PASU
12/11/2009 (Khamis)

2.30 PETANG

DEWAN WAWASAN, JITRA


petang tu mama kuar umah dah pukul 2 untuk pegi ke dewan wawasan...adus ramainyer orang...dalam dewan..bayangkan semua tadika daerah kubang pasu buat kat situ . adik yang kira sesi petang la sebab aritu ada dua sesi gak.best gak ler...walaupun pening gak macam org p konvo kat u jer rasa..mama harap satu hari nanti mama boleh g pegi konvo adik bila adik masuk u..belajar bagi pandai2 yer adik yang..leh ler mama p konvo g..

adik yang segak jer pakai jubah warna ijau ni...control macho ler tu


Adik yang bersama teman2 tadika. moga persahabatan yang kita bina akan berkekalan..depan sekali Azim(anak cikgu habibah), Ajmal n Aiman.

Dalam barisan menunggu giliran.

video

setakat itu je la gambonyer..sebenarnyer byk lagi nih...cukup ler yerk

Thursday, November 12, 2009

MAJLIS CUKUR RAMBUT ARISSA YANG LALU




My Favorite MySpace 2.0 Layouts
MySpaceLayouts


Majlis cukur rambut Arissa ini diadakan pada 01 februari 2009. Masa ni tok bidan (tok mon) tengah siapkan kelengkapan nak bercukur. Takbuat apa-apa pun just buat pulut jer hantar kat umah2 jiran-jiran. lentuk jer arissa atas ribaan tuknyer..

video

Arissa masa ni dah rasa geli2 bila tok bidang dah mula gunting rambutnya sebelum cukur..rambut arissa memang lebat dari abang-abangnya. mama pun terkezut hitam plak tu la ni pun ramai kata arissa byk rambut bagi yang sebaya dengannya.


video

Arissa masa ni dah rasa mengantuk dah bila tok bidan tu main-main kepala. sapa2pun leh lentuk kan...wa..wa..zzzzzz...

Wednesday, November 11, 2009


MY PRINCESS....

NUR ARISSA BT. NOR AZIZI

Hari ini genap arissa 10 bulan 1 hari...cepat jer masa berlalu...kehadiranmu amat membahagiakan..

# dah pandai kiss..kiss...bila diminta kiss
# semua makanan yang kita makan dia pun nak mamam gak
# suka munggah2 mainan
# menjerit bila ditinggalkan
# suka pegang2 kaki mama








KEHADIRANMU MEMBAWA SERIBU ERTI...



SEJUTA WAJAH YANG MEMBAWA SERIBU ERTI DALAM HIDUP KAMI....





MySpaceLayouts


JOM CLICK...