Follower

Tuesday, April 2, 2013

Mask Boya Gluta - Review Produk


Assalamualaikum...

Hari ni ija nk review produk yang ija pakai pada waktu malam sebelum tidur yang dipanggil Sleeping Mask iaitu Mask Boya Gluta. Korea mari.Produk ni berbentuk gel dan tidak melekit...dan yang bestnya dia tidak perlu dibilas so boleh terus tidur sampai keesokannya. masa mula2 pakai seronok rasa terasa dingin  n lembut saja kulit. Ija pakai pada seluruh badan. Produk ni berfungsi untuk memutih dan melembutkan kulit badan. Kalau nak tahu kulit ija sebelum ni tak la secantik mana especially kat tangan sbb kulit ija ni mcm kulit2 omputih sket kalau korang perasan sesetengah kulit omputih  kan macam berbalar sket ada bintik2...tapi alhamdulillah selepas penggunaan mask boya gluta ni selama 2 minggu dengan berselang seli memakainya..., ija dah nampak perubahan pada kulit yang hitam2 tu beransur hilang...suka sangat rasa..


jom tengok produk ni




Produk ni extra l-Gluthaione

kat mana nak dapat produk ni...senang je SMS  019-4668512

RM 30 shj.


Nak tengok barang lain jom like dan singgah kat sini. TQ.


3 comments:

  1. tumpang tanya. pki mcm pki losyen eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...yer pakai cm pakai losyen jer...x payah bilas..

      Delete
  2. salam..nak tanya,kalau remaja cam 15 tahun boleh pakai ke kak?pastu boleh hilang ke kesan2 jerawat,dark spots kat muka?

    ReplyDelete

JOM CLICK...