Follower

Thursday, February 14, 2013

Cathy Choo Shower Gel (24K + Gluta + Placenta)....umpphhh terbaik


Assalamualaikum dan Hye Salam Sayang reader semua...

Hari ni ija nak review pasal satu produk kat bwh ni. produk ni mmg bagi ija sangatler marvelos. Sebelum tu kawan2 dah cakap kat ija produk ni mmg terbaik dan dia pernah cuba... tak cuba tak tahu dan tak akan dapat merasainya kan???

kawan cakap cubalah produk ni mmg tak rugi n tak akan menyesallah membeli dengan hasil yang akan diterima nanti. Dia siap bagi kelebihan-kelebihan produk ni..

Maka dengan rela hati dan semangat ingin cuba pun meluap-luap...grab satu untuk percubaan..tak sabar nak balik mencuba kat rumah...


Sampai jer rumah tak sabar jer nak mandi...dan sekarang pun selalu jer nak mandi..so ni review dari ija selepas tak sampai seminggu lagi penggunaanya..


Bau yang sangat wangi n sweet...
kulit terasa licin dan lembut selepas mandi walau tak pakai lotion...ceritanya macam ni petang lepas balik dari shopping....berehat sekejap n terus mandi. pas jer mandi dah rasa lain macam jer...kulit sangat smooth sampaikan masa tengah malam masa tido gosok2 kulit badan..ohhh...sungguh sangat lembut walaupun malam tu tak pakai lotion coz balik kg n tido umah kak... saja jer tak nak pakai lotion malam tu nak tengok keberkesanan produk ni...tapi mmg berbaloi..kulit lembut cam pakai lotion...dan sekarang selepas seminggu menggunakannya kulit badan semakin putih dan rasa berseri-seri...rasa girang dalam hati dan terus berfikir nak promote kat kawan-kawan dan readers semua..jika baik dan cantik untuk ija why not ija kongsi pengalaman dan benda baik ni dengan reader semua.


Shower gel ni mengandungi 3 bahan utama yang penting untuk kulit;

* packaging yang sangat cantik dan menarik
* 24 K GOLD (anti penuaan dan awet muda)
* GLUTHATHIONE (gluta ni memutihkan kulit)
* PLACENTA (melembab, menganjal dan  melicinkan kulit dan  membantu peredaran darah dengan  baik)
* memulihkan kulit kusam dan kasar..mencantik dan melembutkan kulit kasar pada sekitar siku, lutut, celah paha dan pelipat
* Menjadikan kulit lebih licin, lembab dan cerah.
* membantu peredaran darah dengan baik

LIHAT KESAN PENGGUNAANNYA DALAM MASA 18 HARI SAHAJA

CATHY CHOO SHOWER GEL - (24K GOLD+ GLUTHATIONE +PLASENTA)
750ML

PRICE : RM 38.00 SHJ 



ni rupa isi dalaman dan kandungan shower gel ni...mewah dan cantik kan...goldddd sangat...sayang sangat nak guna takut cepat habis hiiiii....tapi kalu habis of coz la nak cepat2 replace yang baru...cantik kan?...






Nak tengok barang lain jom like dan singgah kat sini. TQ.


Berminat emel : atiesya_sya@yahoo.com OR sms : 019-4668512


9 comments:

  1. BERAPE UTK HARGE BORONG SIS?

    ReplyDelete
  2. ieja dear, mintak copy 1 gambar close up tu ye :) http://www.thepinkheartbubbles.com/. credit ke sini :)

    ReplyDelete
  3. nice your site thanks for sharing love you all team good work keep it up

    WiFi Hacking
    WiFi Hacker
    Password Hacker
    WiFi Hack Password

    ReplyDelete
  4. Include postage x cathy choo ney??

    ReplyDelete
  5. nice your site thanks for sharing love you all teme good work keep it up.
    Hack Wifi Password

    ReplyDelete
  6. Salam..product ni disahkan hallal ke??sbb saya risau placenta tuu drpd Haiwan ke ap

    ReplyDelete
  7. Salam..boleh saya share testi ni? Saya akan give credit to page ni

    ReplyDelete

JOM CLICK...